Fra hotell til salg!

RupaniCom fyller 3 år

I april feiret vi i RupaniCom tre lærerike, utfordrende og spennende år! Med jubileet i ære, tok vi oss tiden å reflektere over milepælene vi har møtt på veien. Derfor har vi også valgt å slå til med en god gammeldags skrytepost. Tross mange verdifulle erfaringer og vekst, er det visse ting som skiller seg ut.

  • Arbeidsmiljøet – Her har det blitt dannet mange gode relasjoner og vennskap, og flere av de ansatte har til og med valgt å bli samboere. «Jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag! Det er ikke bare en hyggelig og utviklende arbeidsplass, men også mye mangfold. Du møter på så utrolig mange kule mennesker og karakterer» – Alexander, Bedriftsrådgiver i RupaniCom.

  • Apropos arbeidsmiljøet, her har vi opplevd stor vekst og blitt over 40 ansatte det siste året. Dette er en dobling fra fjoråret. Vi slutter aldri å bli overrasket over hva et nytt tilskudd klarer å bringe inn i bedriften, og det gleder oss at vi har hatt en så stor vekst.

  • Rekordomsetning- og leveranse! I mars kunne vi melde inn en rekordleveranse på over 1000 avtaler for våre oppdragsgivere. Etter vårt første år i 2019 opplevde vi en femdobling av omsetningen og enda en dobling i 2020. Vi er nå i rute mot en ny dobling i 2021. Dette er en utvikling og tempo vi ikke hadde klart å opprettholde uten punktene over.

  • Med økning i både ansatte og omsetning, valgte vi i 2020 å unne oss freshe og nye lokaler på Løren. Her har vi over 500 kvm å spille på! Dette inkluderer blant annet eget kjøkken, en egen lounge for et lite avbrekk eller en runde bordtennis.

Året 2020 og 2021 har introdusert en mengde utfordringer i RupaniCom og resten av arbeidslivet i Norge. Opplæring og oppfølgingen har blitt rammet som et følge av hjemmekontor og sykdom. Men tross lange netter på kontoret, motgang til tider og bratte læringskurver er vi meget stolte av å ha funnet nye baner for å opprettholde motivasjonen i RupaniCom.

Vi gleder oss til å se hva de neste årene har å byr på!

Ønsker du å bli en del av teamet i RupaniCom? Sjekk ut våre ledige stillinger her!