Hvordan lykkes innen salg?

Hvordan lykkes innen salg?

For å lykkes innen salg, er det en egenskap som er særlig verdifull. Nemlig mindset! En av RupaniComs selgere har skjønt akkurat dette. Hun har på kort tid blitt en viktig bidragsyter på kontoret, ikke kun fordi hun leverer gode resultater, men på grunn av hennes innstilling gjennom arbeidsdagen. La oss introdusere Nicole!  

Nicole startet hos oss i september i fjor og har siden den tid tatt store skritt innenfor sin karriere. «Som selger gjelder det å tråkke utenfor komfortsonen, noe som var min største utfordring i starten. Men man må være villig til å gi det tid! Når du gjør det, så er det en så utrolig lærerik erfaring» sier hun selv. I dag er dette noe Nicole mestrer.

Da hun startet hos oss, hadde hun ingen tidligere erfaring innen salg. I dag har hun opparbeidet en innstilling som motiverer henne å finne kreative tilnærminger til alle sine caser. Dette har hun klart med en enorm mengde pågangsmot og ved å være målrettet. Riktig innstilling er noe vi mener pleier alle hos oss på reisen mot å bli en bedre selger. «Det gjelder å mestre det å nullstille seg etter at ting ikke går som man hadde håpet. Man må være klar til å lære av det, legge det bak seg og prøve igjen. Når du får til dette, eliminerer du dine egne grenser», forteller Nicole.

Hun forteller videre om de unike utfordringene du møter innenfor salgsyrket og hvor viktig det er med tålmodighet til man har kommet seg over den første kneika. Å opparbeide både tålmodighet og mindset, har Nicole gjort ved å blant annet støttet seg på sine kollegaer og ledelsen i RupaniCom.

«Lagånden på kontoret er helt fantastisk! Du kan så og si slå deg ned ved siden av hvem som helst for å be om veiledning og tips, og de er alltid mer enn villige til å hjelpe med det de kan». Nicole underbygger felleskapet i RupaniCom videre ved å fortelle hvordan de motiverer og heier på hverandre hver eneste dag. «Man kan nesten ikke få en dårlig start på dagen når man kommer på jobb her».

Det er utrolig gøy å se på hva vi i RupaniCom har klart å skape sammen. Ikke kun gjennom gode resultater, men også det utrolige felleskapet. Nicole er en stor del av akkurat dette, og har et sterkt mindset som vi drar inspirasjon i fra. Vi gleder oss til å følge med og bidra i Nicoles utvikling videre.