Å være ny i RupaniCom

Å være ny i RupaniCom

«Det er rett og slett et veldig kult miljø å jobbe i». Aleksander Fagerheim snakker om hvordan det er å komme inn som selger i RupaniCom. Selv har han erfaring innen yrket fra før, og det gleder oss at han trekker frem oss som en unik og utviklende arbeidsplass.  

Aleksander begynte hos oss i januar i år, men reisen som selger startet allerede i begynnelsen av 2020. Det var da han tok sitt første skritt inn i selgeryrket og var klar for å ta kontroll over sin egen inntekt og utvikling. Han forteller derimot at han ikke klarte å oppnå de resultatene som han ønsket. «Da jeg begynte som selger følte jeg at jeg ikke fikk den støtten jeg trengte, og at jeg kanskje ikke ble helt ivaretatt. Jeg kunne faget, men merket at kunnskapene mine manglet finesse. Det var da jeg valgte å begynne i RupaniCom.»

«I den korte periode jeg har vært her, så har jeg lært meg mer enn hva jeg har gjort i noen andre jobber. Ledelsen mellom seg, har utrolig mye erfaring innom feltet og kunnskaper som de mer enn gjerne deler med seg» forteller Fagerheim. Men det han legger mest vekt på er vårt arbeidsmiljø. «Inkluderende! Det var mitt første inntrykk når jeg startet. Ledelsen er jo en familie, og så fort du blir en del av teamet her så drar de deg inn i den familien. Man danner gode relasjoner på arbeidsplassen og privat.» Han forteller videre om de morsomme hytteturene, konkurransene og sosiale middagene som arrangeres internt i bedriften, og hvordan det har bidratt med både teambuilding og trivsel.

I løpet av sin første fulle måned hos oss leverte Aleksander 120% av sitt salgsbudsjett. Men da han startet som selger, var han i tvil om salg var noe som passet ham. Han forteller at det var «kicken», kontrollen og mestringsfølelsen man opplever etter å ha dratt inn et salg, som gjorde at han forelsket seg i yrket. Men hvordan gikk det fra usikkerhet til mestring? Dette skylder han på: opplæringen og støtten fra ledelsen.

«Opplæringen var gøy! Vi fikk grundig informasjon, produktkunnskap og ikke minst så hadde vi en del rollespill. Rollespillet må jeg si var det beste! Man blir på en måte kastet ut i det. Utrolig ubehagelig, men enda mer lærerikt.» Han forteller videre at opplæringen er kontinuerlig. Tross gode resultater, arrangeres det jevnlige workshops for å pusse på og utvikle kunnskapene, samt finne kreative tilnærminger til en case.

«Jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag! Det er ikke bare en hyggelig og utviklende arbeidsplass, men også mye mangfold. Du møter på så utrolig mange kule mennesker og karakterer». Vi er glade for å ha Aleksander med på vårt team og er særlig stolte over å se utviklingen hans på så kort tid. Det er ingen tvil om at han kommer å nå store høyder i sin karriere, og vi gleder oss til å være en del av den reisen